WINTERBERG wat een feest!

Het jaarlijkse trainingskamp stond weer op de agenda, om onze lijfjes weer strak te krijgen na de kerst. Dat we fit worden voor de tweede helft van het seizoen is erg belangrijk maar ook moet er aan de teamgeest gewerkt worden.  Dit jaar doen we dat in het altijd koude Winterberg ! We vertrokken vroeg naar onze oosterburen, wat voor sommige al erg zwaar viel, gelukkig was er na 3 uur rijden een kleine tussenstop bij de Warsteiner fabriek.

Ook de Brabander heeft geweten dat wij weer zijn geweest…. ik denk heel Winterberg! Na een diner met kaarslicht was het tijd voor een klein feestje want ja er moest ook aan de teamspirit gedacht worden! De volgende ochtend ging vroeg de wekker, anders was het ontbijt op… Tijd om te skieen ! Na een paar afdalingen moet er ook goed gedronken worden, dus belandde we al snel bij een leuke bar.  Op de laatste avond moest er gedanst worden, er waren een aantal jongens al snel moe, dus werd er geslapen op de bank en stoel. We hadden ook zo’n sportieve dag gehad!

Kortom het was een weekend om nooit te vergeten !

Deel de helden van 3

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *