Jan van Ooijen toernooi 2018

Het was weer zo een dag.. 9 juni 2018 het ‘Jan van Ooijen voetbaltoernooi’! Langzaam kwam het Helden van 3 binnenstromen. Zelfs Ramon was op de fiets gekomen met wat tegenslagen ? Nadat de Helden omgekleed waren bekeken ze in welke poule ze zaten: de poule des doods en dat met de temperatuur van 28 graden (voelde als 40) zonder zuurstof in de lucht.

Vol zelfvertrouwen gingen de Helden van 3 van start tegen de gastheer Meerkerk 4. Adrinus Doesburg is de scheidsrechter. Het scoren verliep langzaam, maar we kregen toch de nodige kansen om onze goaltjes mee te pikken. We wonnen de wedstrijd ondanks dat Youri wederom zijn penalty misten, maar toch waren de eerste 3 punten voor de Helden!

Onder leiding van Dirk Ruijter ging de 2e wedstrijd van start tegen Arkel 5. Waar een beruchte man in speelde waarvan de naam van zijn zoon niet genoemd mag worden. Na de 1 en 2-0 dachten we de buit binnen te hebben. PLOTS moest Lars uitverdedigen en probeerde met een vlammend schot Jesse te bereiken, maar die kwam op de wang van de kleinste tegenstanders waardoor Achi kansloos was. De 2-1 was getekend, maar de Helden wonnen toch ook al stond David buitenspel. De 6 punten waren binnen!

De 3e wedstrijd ging van start onder leiding van Jan v/d Meulen tegen Noordeloos 3. Een geduchte tegenstander, maar wederom rolde de Helden van 3 de tegenstander op ?? Waardoor de 9 punten binnen waren en alle teams die mee deden door hadden dat de Helden van 3 niet te stoppen waren.

De 4e wedstrijd met als tegenstander SV Panorama onder leiding van Frans van Oort vond geen doorgang: SV Panorama was gevlucht. Hierdoor was de stand beslist: 12 uit 4!

Na een jaar lang hard werken en trainen (bier drinken en ezelen) was de eerste prijs voor de Helden van 3 en kon het Kampioensfeest beginnen!

Op naar 30 juni in Spijk voor weer een daverend toernooi.

Helden van 3 bedankt!

Groetjes,

De Analist

#heldenvan3 #nummer1 #yourimisteenpenalty #jelle #ralfdebierman #ramonkannietfietsen #jesseissnel #davyopdebrommer #nickisbeteralslaatsteman #aggiebenjenoukeeperofspeler #kampioen

Deel de helden van 3

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *